Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yılında O’nu anıyoruz.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Kasım Ayı Değerler Eğitimi Çalışmalarımız devam ediyor. 3. Sınıflar olarak “Eskiden Oynanan Oyuncaklar Müzesi” kurduk.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Kasım Ayı Değerler Eğitimi Çalışmalarımız.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D sınıfımızda “Başkanlık Seçimi” yapıldı.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda her hafta bir sınıfın seçileceği ve seçilen sınıfa flama takdim edileceği “Sınıfım Temiz Projesi” ne başlıyoruz.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında Lösemili Çocuklarımızın yaşam mücadelesine destek olmak ve onların yanında olduğumuzu açıkça göstermek için bugün “Ben de LÖSEV’in ve Lösemili Çocukların Yanındayım,Turuncumla Farkındayım” etkinliğiyle farkındalık yarattık.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri  kapsamında Gaziosman Paşa İlkokulu olarak 8  Kasım Çarşamba  günü 2. Ders saatinde tüm öğrenci ve çalışanlarımızla birlikte aynı anda kitap okuyoruz.

Kas

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

05/11/2023 Pazar  Günü saat 11.00’ de Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi’nde  yapıldı.

Okul ile aile arasında bütünleşmeyi , iletişimi ve işbirliğini sağlamak,eğitim-öğretimin geliştirici faaliyetlerini desteklemek amacıyla toplantımız gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Ömer DOĞAN  bir konuşma yaparak Okul-Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine  başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Yeni seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.Geçmiş yıllarda okulumuza büyük hizmetler vermiş olan bir önceki Okul Müdürümüz Hasan KOÇAK’a plaket verilerek hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasıdır. Çocukluk çağındaki kanser vakalarının yüzde 35’ini oluşturan lösemi, Türkiye’de her yıl 16 yaşın altında ortalama 1500 çocukta görülüyor. Türkiye’de her yıl 2-8 Kasım tarihleri “Lösemili Çocuklar Haftası” olarak kutlanıyor. Bu yıl da löseminin sembol rengi turuncu ile farkındalık yaratmaya hazırlanan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), bu hareketle löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğuna dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Kasım Ayı Değerler Eğitimi Çalışmaları amacıyla“Halil İbrahim Sofrası Sofra Adabı ve Sorumluluklarımız Etkinliği”okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri kapsamında “ Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü” tarafından  toplumda farklı görev ve sorumluluktaki insanları fark etme, İtfaiyecilik mesleğini tanıma, acil durumlarda yapılacak olan işlemleri öğrenme amacıyla tatbikat düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Kasım Ayı Değerler Eğitimi Çalışmaları amacıyla her gün bir öğrencimiz “Türk Bayrağı”nı eve götürüp getiriyor.

Kas

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Kasım Ayı Değerler Eğitimi  “Sorumluluk ve Özdenetim”dir.

“Öğrenci/Veli Destek Sistemi”

Rehber Öğretmenlerimiz öğrenci ve velilerimizin yanında .

Eğitim-Öğretim yaşantısı ve gelişim dönemi problemleriyle ilgili online danışmanlık hizmeti sunmayı hedefleyen “ÖVDES:Öğrenci/Veli Destek Sistemi” başlamıştır.

Sistem Nasıl Çalışıyor

Velilerimiz ve öğrencilerimiz platforma giriş yaparak sorularını yazabilecek.Sorular, ilgili havuza düşecek ve sorumlu Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenimiz tarafından alınarak yanıtlanacak.Soruyu alan ve soruyu yazan kişi doğrudan mesajlaşarak iletişimde bulunabilecek.