Okulumuzda 3 boyutlu görsel materyallerden oluşan “Yabancı Dil Sokağı”nın oluşturulması için aynî destek sağlayan, 27. Dönem Sivas Milletvekilimiz Sayın Semiha EKİNCİ’ye, RAFTİYE Eğitim Materyalleri Temsilcisi Sayın Ali ÇİMEN’e şükranlarımızı arz ederiz.

Eğitim-Öğretim sürecinin sekteye uğramaması için montaj ve tefrişat işleri yarıyıl tatilinde gerçekleştirilecektir.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında  Ocak Ayı Geleneksel Çocuk Oyunlarımız.

Okulumuzda 09-10 Ocak 2023 tarihinde velilerimiz ile birlikte “Filistin’e Destek Şenliği” düzenledik.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D sınıfımızın “Tutumlu İnsanın Özellikleri” etkinliğimiz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D sınıfımızın “Veli Ziyaretleri”etkinliği.

Okulumuz Rehberlik Servisi koordinesinde 04.01. 2024  Perşembe günü saat:13.30 da, Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphane Salonunda  Uzm. Psikolog Başak İrem MESCİ tarafından  “Çocuklarda Sınır Koyma ve Akran Zorbalığı” konulu velilerimize  yönelik  seminer düzenlenlenmiştir.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D şubemizin “Dilimizi Zenginleştiriyoruz” çalışmaları dolayısıyla “Çizgi Roman Çalışması”.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Ocak  Ayı Değerler Eğitimi  Kulübü “Osmanpaşa Camii” gezisi.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri  kapsamında Gaziosman Paşa İlkokulu olarak 02 Ocak Salı  Günü  4. Ders saatinde tüm öğrenci ve çalışanlarımızla birlikte aynı anda kitap okuyoruz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Aralık  Ayı Değerler Eğitimi  Kulübü’nün “Minik Yazarlar Değerlerini Öğreniyor” etkinliğinde dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ömer DOĞAN tarafından ödülleri verildi.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D şubemizin “Dilimizi Zenginleştiriyoruz” çalışmaları.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri  kapsamında Gaziosman Paşa İlkokulu olarak 29 Aralık Cuma  Günü  3. Ders saatinde tüm öğrenci ve çalışanlarımızla birlikte aynı anda kitap okuyoruz.

İngilizce Öğretmenimiz Gizem BAYAR ERDEMİR, 2023 Kasım ayında başlatılan ve 6 ülkeden 16 ortak tarafından yürütülecek olan 2. sınıflar  e-Twinning  “ABC” projemizin “Alfabe Boyama” sayfasını tamamladık.Ayrıca Web2 aracı olan zumpad.zum uygulamasını kullanarak ortaklarımızla İngilizce “Kelime Oyunu” oynadık.

Yaptığımız tüm çalışmaları QR kodumuzu okutarak “Blog” sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Aralık  Ayı Değerler Eğitimi  Kulübü “Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi” gezimiz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Aralık  Ayı Değerler Eğitimi  Kulübü “Hacc” etkinliği.