Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D sınıfımızın “Veli Ziyaretleri”etkinliği.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Aralık  Ayı Değerler Eğitimi  Kulübü “Türk Sanatları Gezisi”

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 4/B şubesi olarak “Dilimizi Zenginleştiriyoruz” çalışmalarımız.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda Çarşamba ve Perşembe günleri ders saati bitiminde “Tenis Kursu”muz başlamıştır

3/D sınıfımızın “Maddenin Halleri” Etkinliğinden...

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında afetlere dirençli bir toplum oluşturma hedefi ile “Afet Farkındalık Saati” etkinlikleri.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri  kapsamında Gaziosman Paşa İlkokulu olarak 21 Aralık Perşembe Günü  2. Ders saatinde tüm öğrenci ve çalışanlarımızla birlikte aynı anda kitap okuyoruz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 4/D sınıfı olarak “Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası” kutladık.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D sınıfı olarak “ Mevlana Haftası”nı  kutladık.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/D sınıfımızın “Veli Ziyaretleri” etkinliği.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Aralık  Ayı Değerler Eğitimi  “Yardımseverlik  ve Merhamet ” konulu “Kedi Mamaları”mız hayvansever velilerimizin katkılarıyla can dostlarımız için toplandı.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/ D sınıfımızın  “Dilimizi Zenginleştiriyoruz” etkinlikleri.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Aralık  Ayı Değerler Eğitimi  “Yardımseverlik  ve Merhamet ” konulu “Kedi Evi”projemiz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamındaki Aralık  Ayı Değerler Eğitimi  “Yardımseverlik  ve Merhamet ” panomuz.

Sivas Valiliği bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen HEDEF  ve MİRAS Projeleri , Değerler Eğitimi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında 3/ D sınıfımızın Geleneksel Çocuk Oyunlarımızdan “Maliki” oyunundan kareler.