Nis

Her yıl geleneksel hale dönüşen Tokat gezimiz gerçekleştirildi. Veli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen Tokat gezimizde öncelikle Gazi Osman Paşa Müzesi ve Atatürk Evi ziyaret edilmiştir. Burada ilgililerden bilgi alan öğrencilerimiz daha sonra Ali Paşa Camii ve Taşhanı gezdiler.Yapılan gezimiz Mevlevihane ziyareti ile son bulmuştur.                                              Yapılan gezi süresince yardımlarını esirgemeyen Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı yetkililerine ve katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ VE CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İŞBİRLİĞİNDE VELİLERİMİZE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.