Nis

Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında “Tarihi ve Mümtaz Şahsiyetleri Nesillerimize Nasıl Tanıtmalıyız” konulu panel düzenledik. Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi konferans salonunda gerçekleştirilen panele Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Altınsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Şube Müdürümüz Mehmet Başcil, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, akademisyenler, STK başkanları, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Panelimizin 1. oturumunda Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr Ahmet Bozdoğan, Doç. Dr. Abdullah Kaya ve İlhan Ege sunumlarını yaptılar. 2. oturumda ise Doç. Dr. Soner Doğan, Dr. Mehmet Kanak, Öğrt. Gör. Hamdi Karakaş ve Tokat  İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Keziban Özcan sunumlarını gerçekleştirdiler.Yaptıkları katkı ve destekten dolayı Cumhuriyet Üniversitesine, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şükranlarımızı arz ederiz.

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından Kadına Yönelik Şidedetle Mücadele İl Eylem planı doğrultusunda  Okulumuzda görev yapan: okul yöneticisi, öğretmen,memur, yardımcı personel olmak üzere tüm çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize yönelik olarak  "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet eşitliği" konularında  seminerler düzenlenmiştir. Seminerlere katılan, görüş ve açıklamaları ile katkı sağlayan  tüm katılımcılara teşekkür ederiz..

Rehberlik servisimiz tarafından  öğrenci velilerimize yönelik olarak "Teknoloji Kullanımının Başarıya Etkileri / Güvenli İnternet Kullanımı  konusunda seminer düzenlenmiştir.  Kişinin teknoloji kullanımı üzerinde kontrolünün kaybolması ve teknolojiyi ölçüsüz ve sınırsız kullanması çok ciddi zararlara sebep olabileceği örneklerle anlatılmıştır. . Seminerimize katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Her yıl geleneksel hale dönüşen Tokat gezimiz gerçekleştirildi. Veli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen Tokat gezimizde öncelikle Gazi Osman Paşa Müzesi ve Atatürk Evi ziyaret edilmiştir. Burada ilgililerden bilgi alan öğrencilerimiz daha sonra Ali Paşa Camii ve Taşhanı gezdiler.Yapılan gezimiz Mevlevihane ziyareti ile son bulmuştur.                                              Yapılan gezi süresince yardımlarını esirgemeyen Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı yetkililerine ve katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ VE CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İŞBİRLİĞİNDE VELİLERİMİZE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.