Gazi Osman Paşa İlkokulu

Örtülüpınar Mah. İstasyon Cad. Tekel Sokak No 3 58030 Sivas/Merkez
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, kendine güvenen milli ve manevi değerlerini tanıyan nesiller yetiştiren ve ilimizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Medeni cesareti olan, erdemli, milli manevi değerlerine bağlı, bilgi ve hikmet bağlamında teknolojiyi üst seviyede kullanan, tarihi ve kültürel mirasını benimseyerek sahip çıkan, toplumsal yaşama bilincini benimsemiş, yaşadığı coğrafyanın ve ülkesinin kalkınmasını ilke edinen nesillerin yetişmesine sağlamaktır
Başarılar
Comenius Okul Ortaklıkları Avrupa Birliği Projemizin Koordinator Okul Olarak Kabulü ve Uygulanması(2012-2014) Okulumuz Yıldızlar Basketbol Takımı: Kızlarda İl 2.si Okulumuz Küçükler Basketbol Takımı: Erkeklerde İl 3.sü Okulumuz Yıldızlar Tenis Takımı: Erkeklerde İl 3.sü oldu.
Saatler
Sabah Ders Başlama: 8.30 Ders Bitiş : 11.55 Öğlen Ders Başlama : 13.00 Ders Bitiş : 14.35 Cuma Günü Öğleden Sonra Ders Başlama: 13.10 Ders Bitiş : 14.45 (GEREKLİ DURUMLARDA)
Her Türlü Ulaşıma Açık...Park problemi var!
Yerleşim Yeri
Örtülüpunar Mahallesi İstasyon Caddesi Tekel Sokak No:3 58030 SİVAS.Eski Tekel Binası Arkası(Şemsi Sivasi İl Halk Kütüphanesi arkası)
0 KM
Sportif Etkinlikler
Öğrencilerimize her yıl Wushu, satranç, Halk oyunları kursları açılmaktadır. Her eğitim öğretim yılında (bahar mevsiminde) 3. ve 4.sınıflar arası futbol ve yakan top, mendil kapmaca ve geleneksel çocuk oyunları turnuvaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Bir Dersim Kütüphanede Velim Yanımda, Sınıfım Temiz, Atık Pil Toplama, Çevre Dedektifleri,Ayın Sınıfı projeleri